Pasvik Trail 2023

Postet av Pasvik Trail den 3. Nov 2023

Vi gratulerer alle deltakerne i årets løp. Håper å se dere tilbake på startstreken neste år.

Pasvik Trail komitéen ønsker å takke løpsledelsen under løpet, rennleder Rutha Bang Pedersen, teknisk delegert Jan Gunnar Vian og sjefsveterinær Veronique Mork. Alle frivillige som har jobbet på sjekkpunkt Neiden, Vaggetem og ved start og målgang. Våre løypekjørere som har lagt ned en ufattelig innsats for å gjøre løypene så bra som mulig under vanskelige forhold. Våre samarbeidspartner Nibio Svanhovd som er vertskap for arrangementet, og til slutt Neiden Fjellstue, Øvre-Pasvik Camping og Ben-Arne Sotkajærvi som vertskap for sjekkpunktene under løpet. Takk alle sammen.

Vinner av åpen klasse ble Roger Dahl, andre plass Jon Børge Stina og tredje plass gikk til May Conny Johansen.

Vinner i begrenset klasse ble Hanna Eskeland, andre plass Berit Gaup og tredje plass gikk til Sini Kaltti som dessverre reiste før premieutdelingen.

May Conny Johansen fullførte sitt 15. Pasvik Trail og er med det den som har fullført flest ganger. Her under overrekkelsen av plakett og bildet “Frostrøyk” av John Erik Johnsen.

Bernt Henriksen ble den heldige vinneren av Ice-Hotel Nord 6p teltet som ble sponset av Kleven Jakt og Fiske i Hammerfest.

Lena Aarekol ble den heldige vinneren av Bosch vinkelsliper sponset av Tools Kirkenes.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.